Onderhoud en garantie

U kunt op elke printer een onderhoudscontract afsluiten. Dit is optioneel en geeft u de zekerheid van een goed functionerende printer. Als de printer dan een storing vertoont dan heeft u de zekerheid dat er binnen 8 uur een monteur ter plaatse is om uw printer weer werkend te krijgen. U dient dan het service nummer te bellen, een servicemedewerker van Xerox zal u dan verder helpen met uw storing.

Gratis verbruiksartikelen

Een ander belangrijk voordeel van een onderhoudscontract is het gebruikt van de verbruiksartikelen (toners, drums enz.). deze kunt u kosteloos online bestellen of via het servicenummer. De enige zaken die niet binnen het onderhoudscontract vallen zijn nietjes en papier. U hoeft dus zelf geen dure toners of andere ingewikkelde onderdelen te kopen!

Betaal alleen voor wat u verbruikt

Het onderhoudscontract is verdeeld in vaste en variabele kosten, de vaste kosten zitten bij het huren of leasen van de printer in de huur/lease prijs verwerkt. De variabele kosten zijn de afdrukkosten. Deze worden eens per kwartaal aan u doorbelast. Het aantal afdrukken dat u dat kwartaal gemaakt heeft bepaald de prijs. Dus als uw in 3 maanden 1.000 zwart en 1.000 kleur afdrukken gemaakt heeft betaald u:

1.000 * 0,08 (prijs per afdruk kleur) = 80,-
1.000 * 0,008 (prijs per afdruk zwart) = 8,-
Totaal : 88,-

Mocht u nog vragen hebben over het onderhoudscontract vul dan het contactformulier in. Alle details treft u ook in onze algemene voorwaarden.

Garantie

U geniet altijd van een standaard 3 maanden garantie na bedrijfsklare opstelling van uw printen. Binnen deze periode zullen wij ten gevolge van fabricage- en/of materiaalfouten defect geraakte onderdelen het object kosteloos repareren of omruilen. Defecten, ontstaan ten gevolge van normale slijtage of ondeskundig gebruik zijn uitgesloten van deze garantie. De garantie vervalt indien ongeautoriseerde personen aan het object onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden hebben verricht.