Over Printerkopen.nl

Printerkopen.nl is leverancier van gebruikte Xerox printers. Deze printers kunt u bij ons kopen voor prijzen die tot 75% goedkoper zijn dan nieuwprijzen. Voor het flexibel huren per maand gaat u naar onze dochter Printerhuren.nl. Wilt u liever een printer leasen voor een periode van 12, 24, 36 of 48 maanden? Ga dan naar Printerlease.nl.

Printerkopen.nl is een onderdeel van Printerlease.nl. Printerlease.nl heeft sinds 2011 een aparte website opgericht voor het leasen van gebuikte printers. Deze printers worden in samen spraak met Xerox Nederland voorzien van een technische check-up. Als deze printer de check-up goed is door gekomen dan wordt de machine voorzien van het X-Selectie label. De printer gaat dan ze tweede levens fase in als X-Selectie printer.

X-Selectie

Elke gebuikte printer die uit het veld komt, wordt door ons beoordeeld. We kijken of we deze printer nog in willen zetten bij een nieuwe klant. De belangrijkste parameter hiervoor is de leeftijd van de printer ten opzichte van het aantal afdrukken dat deze printer gemaakt heeft. Hier moet een gezonde verhouding in zitten. Als deze printer deze juiste verhouding heeft dan melden we hem aan voor een technische check-up bij Xerox Nederland.

De technische dienst van Xerox Nederland is verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle Xerox machines in Nederland. Elke machine die wij willen verkopen/verhuren wordt door een engineer van de Xerox Service Organisatie gecontroleerd op een groot aantal technische punten. Deze technische controle is een onafhankelijke check-up waar wij geen invloed op hebben. Hierdoor is de kwaliteit van deze technische controle gewaarborgd. Dit zorgt er voor dat u een goed functionerende machine krijgt.

Na deze technische check-up maken we de machine van buiten helemaal schoon en vervangen we de plastic kappen van de machine als er grove beschadigingen op zitten. Elke machine die dit gehele proces doorloopt word uiteindelijk voorzien van het X-Selectie label.

Persoonlijk contact

Op deze site kunt u een printer bestellen of een offerte aanvragen voor het kopen van een printer. Deze offerte komen we graag bij u toelichten zodat wij en u er zeker van bent dat u de juiste printer heeft gekozen. Al onze printers kunnen voorzien worden van een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract zorgen wij er voor dat u atlijd optimaal gebruik kunt maken van u printer. Lees meer over het onderhoudscontract en garantie.

Wilt u dat wij contact met u opnemen vul dan ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook meteen bellen met 088-8008360.